Wie wordt E-Gamer van vv Zeester?

Op vrijdag 17 januari organiseren we de E-Talents Cup bij vv Zeester. Dit is het FIFA clubkampioenschap van jouw vereniging en daarnaast onderdeel van het NK FIFA!

We gaan tijdens deze dag een FIFA20 Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles! Want de winnaars van beide toernooien gaan ons eigen esports team vormen! Dus wie durft de strijd aan? (voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar)

Meer informatie en opgave

 

Jeugdcommissie v.v. Zeester is op zoek naar versterking.

Zonder vrijwilligers zijn we nergens!
Om de kwaliteit van de jeugdafdeling binnen onze vereniging te waarborgen zijn we op zoek naar enkele nieuwe leden die ons team willen komen versterken!

De taken van de jeugdcommissie zijn heel divers; je bent de spil in de jeugdafdeling, je zorgt samen met een enthousiast team er voor dat de jeugdteams kunnen voetballen, plezier hebben in hun hobby en gemotiveerd trainingen en wedstrijden beleven.

Enkele taken van de jeugdcommissie zijn:

  • Contacten onderhouden met de trainers en leiders
  • Contact met ouders en kind; motiveer en anticipeer daar waar nodig is
  • Signaleren van problemen welke eventueel rijzen tussen leiders, trainers, spelers en ouders en speelt deze door naar de
    desbetreffende coördinator
  • Signaleren van problemen en oplossingsgericht handelen
  • Organiseren van toernooien en jaarafsluitingen in overleg met de activiteiten commissie
  • Het maken van de team-indelingen

We komen gemiddeld 1 keer per maand samen om de lopende zaken door te nemen, daarnaast is er nauw contact tussen het hoofdbestuur en de jeugdcommissie om alle lopende zaken goed te laten verlopen.

Heb je interesse om invulling te geven aan deze leuke functie, waarin je al je creativiteit kwijt kunt en waarmee je een grote bijdrage aan het sportplezier van de kinderen levert, dan komen we graag met jou in contact! Laat het ons weten via jeugdbestuur@vvzeester.nl.